Spansk aften i Ølgod

By admin • Concerts • 24 Aug 2009

Kulturdagene i Ølgod har i år Spanien som tema.
Torsdag d. 5. november fra kl. 19.00 i HTH Køkkenforum, Ølgod skal der være en Gourmetaften med Jacob Justesen fra Sillasens Hus.

En aften med gode spanskinspirerede smagsoplevelser, hvor Jacob Justesen fortæller om sit virke, og hvad han lægger vægt på i sit køkken. Jacob er både uddannet kok og tjener og har arbejdet i kendte restauranter i både Danmark, Frankrig og Japan. I 2002 blev han udnævnt til Årets Bedste Vintjener. I dag sætter han sit præg på menukortet i Sillasens Hus og Varde Golfklubs restaurant.

Rasmus Urup, køkkenchef på Hesselet Nyborg, vil assistere.

Kristian Nøhr, der er klassisk guitarist, vil til arrangementet underholde med ægte spansk guitar-musik. Historisk set hænger Spanien og guitarens musik uløseligt sammen. Instrumentets udtryk og klang er for mange indbegrebet af den spanske kultur, hvorfor talrige “indfødte” spanske komponister har komponeret for guitaren. Aftenen igennem, spiller Kristian de største “perler” fra repertoiret, der bl.a. omfatter værker af Isaac Albeniz, Fransico Tarrega og Federico Moreno-Torroba.

Leave a Reply

Your email address will not be published.